Holistisk livscoaching


Med holistisk coaching tittar vi tillsammans på helheten, den fysiska, psykiska, emotionella, psykosociala, själsliga, sexuella, sociala, relationer och den fysiska miljön runt om. Alla dessa aspekter hänger ihop och påverkar varandra och finns det en obalans i något område påverkar det hela vår upplevelse av livet.


Med hjälp av coachingen och mig får du lära känna dig själv, hur du fungerar. Du får en chans att förstå dina beteendemönster, vad som fungerar och inte? Har du svårt att resonera med vad som är du, vilka drömmer du har? Eller du kanske har du en tydlig vision men har svårt att uppnå positiva resultat?


Coachingen jag erbjuder bygger på att ta reda på vilka verktyg som passar just dig för att du ska kunna komma dit du vill. Under en coaching session väljer du själv vad du önskar få ut av coachingen. Vi utgår från ditt nuläge, vad som är ditt önskade läge och vi ser vilka möjligheter som finns för att uppnå dina mål.


Med olika verktyg får du lära dig att förstå hela dig. Du får möjlighet att börja träna för att lyssna till din egen inre röst.


Genom att förstå hur just du fungerar, släppa taget om blockeringar och inse det bästa hos dig kommer du kunna skapa ett mer balanserat liv. Med hjälp av verktyg och ökad medvetenhet kommer du även kunna hantera motgångar bättre.


Vi utgår hela tiden från ditt nuläge, vi går tillbaka till rotorsaken för att kunna förstå mönstret för att sedan kunna öka medvetenhet för att du själv ska kunna hantera och förändra din situation.

Vid varje session jag har, använder jag mig av min intuition och mitt andliga team. Önskar du ta in medial vägledning i coachingen säger du bara till och du får hela tiden chans till reflektion.


Coachingssessionen sker via telefon eller zoom. Betalning sker direkt efter genomförd behandling via swish.

KONTAKTA MIG

För att boka en tid eller för övriga förfrågningar kontakta mig via formuläret.