Healing

I dagsläget erbjuder jag endast att boka healing på distans. 

Ni kan välja mellan Reiki healing, andlig healing eller kombinera dessa två varianter med varandra.

Varje healing session består av 45 minuters behandling där 30 minuter är själva distanshealingen och 15 minuter är samtal där vi går igenom förberedelse, genomgång och reflektion.

Andlig Healing

Vid en session med andlig healing öppnar jag upp för kanalisera den andliga healing energin och utför healingen tillsammans med mitt andliga team. Jag kommer beskriva för dig vad som händer steg för steg.


Oavsett vilket behov du har, verkar andlig healing där den mest behövs oavsett om det är på själslig nivå, det mentala, det emotionella eller det fysiska.


Andlig healing är en alternativ metod och används för att förebygga och starta kroppens egna självläkningsprocess. Det kan bland annat hjälpa en att balanseras, bearbeta psykisk mående, bli avslappnad, lätta på sorg, få mer energi, förebygga sjukdomar och ge smärtlindring.

Reiki

Reiki är en japansk energimedicin som bidrar till djup avslappning, stressreducerande, lindring, återhämning, energipåfyllning och självläkning på alla nivåer: psykiskt, fysiskt, emotionellt och andligt. Reiki energin kan sändas på distans.


Ordet reiki är en sammansättning av japanskans rei som betyder “universell” och ki bertyder “livsenergi”. Ki är själva livskraften som flödar i allt som är levande. Om det finns en blockering av ki kan det öka risken att drabbas av sjukdomar och reiki kan bidra att frigöra blockeringarna för att låta ki flöda fritt i kroppen vilket leder till att kroppens egna läkning ökar. 

Alla upplever en healingbehandling på olika sätt, det kan kännas som värme, kyla, pirrningar och olika ljusfenomen i kroppen. Även om du inte skulle känna något under din behandling så går healingen dit den skall göra nytta.

Under behandlingen arbetar jag igenom ditt energifält för att balansera upp energiflödet och använder mina olika sinnen för att göra en avläsning av dig, dina energier. Du kan landa i känslan att befinna dig precis där du är just nu medan du får en djupavslappnad välgörande healingbehandling.


Du kommer få chansen att känna efter och reflektera hur allt landar i dig.


Betalning sker direkt efter utförd behandling via swish.

Ingen ångerrätt eller återbetalning när sessionen är gjord.

KONTAKTA MIG

För att boka en tid kontakta mig genom att fylla i formuläret.