Medial vägledning

I dagsläget erbjuder jag endast medial vägledning via mejl.

Är du nyfiken på att ta reda på vad andevärlden vill förmedla för budskap till dig. Vid medial vägledning kommer jag berätta vad jag får till mig genom vad jag ser, hör och känner in. Det börjar vanligtvis med att jag kopplar upp mig mot dina energier och ett högre medvetenhet. Jag förmedlar vägledning som kommer från andliga guider, änglar och ibland kommer även kärleksfulla budskap från nära anhöriga. 


Jag tar också stöd av Tarot- och Änglakort och skapar en vägledning som rymmer flera dimensioner. Jag kommer även kunna läsa av och känna in dina chakran för att se om det finns blockeringar.


Jag tittar på din aktuella situation och du kan välja att rikta in dig på ett specifikt område eller låta dina guider vägleda. Vid specifik fråga kan du uppge det vid bokningen.


Medial vägledning passar bra i vilket ämne som helst, men det kan vara mer fördelaktigt när det handlar om relationer, mående och livsväg. Medial vägledning kan också passa in om du känner att något är svårt och jobbigt, men inte riktigt vet vad det handlar om.

En medial vägledning omfattar 45 minuter, i priset ingår själva sessionen och efterarbete att skriva ner allt för en presentationen av din läsning i ett dokument via mejl. 


Betalning sker i förskott via swish eller genom BG-betalning. Ingen ångerrätt eller återbetalning när sessionen är gjord.

KONTAKTA MIG

För att boka en tid kontakta mig genom att fylla i formuläret.