SoulLink

Jag som driver SoulLink heter Ann-Charlott Lövgren, född och uppväxt i Tornedalen men bor sedan många år tillbaka i Luleå tillsammans med min man och våra tre barn.

Jag har ett brinnande intresse för människors utveckling, där fokus handlar om att nå högre medvetenhet om oss själva och upptäcka vem vi är och vad som driver oss framåt och förstå vad som hindrar oss från att nå framgång. För att sträva efter en mer balanserad och glädjefylld tillvaro måste vi kunna släppa taget om gamla beteemdemönster och läka blockeringar som håller oss tillbaka, vi behöver förstå det vi behöver förändra och vad som är rotorsaken för att kunna ta nya steg framåt.


För mig hör de holistiska synsättet ihop med välmående, hela livet, hela människan, vår fysiska, mentala, emotionella, sociala & våra upplevelser. Hur väl vi uttrycker oss i linje med oss själva och i relationer med andra runt omkring oss har stor betydelse för att vi ska kunna skapa känslan av mer överflöd i livet. 


Jag har alltid haft ett brinnande intresse av att observera, läsa av, lyssna till och stötta andra människor i deras personliga utveckling. Jag har en stark intuition och en gåva att kunna kommunicera med andevärlden.


Jag hade inte varit där jag är idag om jag själv inte påbörjat min personliga utveckling för många år sedan. Jag har haft en ganska tuff och intensiv barndom som skapat mycket blockeringar. Genom att se till helheten och finna verktygen som passade mig kunde jag balansera upp min vardag, må ännu bättre och känna mer livsglädje.


I grunden är jag utbildad beteendevetare och har en stor erfarenhet både från arbete men också från min livserfarenhet. Erfarenhet av trauman, hälsoångest, panikångestattacker, negativa tankeformer, medberoende, ohälsosamma relationer, hantering av stress, oro, rädslor, fobier, sorg etc.


Mina meriter:

Diplomerat Life Coach Holistic - Lightworker Academy


Certifierad Soul Realignment ® practitioner - Nihal academy


Diplomerad ART/Reiki Master Usui/Holy Fire ® lll - Lightworker Academy


Fördjupningskurs i Andling vägledning och andlig healing - Lightworker Academy