SoulLink

Jag som driver SoulLink heter Ann-Charlott Lövgren, född och uppväxt i Tornedalen men bor sedan många år tillbaka i Luleå tillsammans med min man och våra tre barn.

Jag har ett brinnande intresse för människors utveckling, där fokus handlar om att nå högre medvetenhet om oss själva och upptäcka vem vi är och vad som driver oss framåt för att skapa mer livskvaliét. För att sträva efter en mer balanserad och glädjefylld tillvaro.


För mig hör de holistiska synsättet ihop med välmående, hela livet, hela människan, vår fysiska, mentala, emotionella, sociala & våra upplevelser. Hur väl vi uttrycker oss i linje med oss själva och i relationer med andra runt omkring oss har stor betydelse för att vi ska kunna skapa känslan av mer överflöd i livet. 


Jag har alltid haft ett brinnande intresse att observera, lyssna till och stötta andra människor i deras personliga utveckling. Det har funnit tuffa perioder i mitt liv där jag själv fått jobba väldigt intensivt och djupt med mig själv, det har funnits många tillfällen där jag förlitat mig mer på andras svar än mina egna och haft känslan att sitta fast och inte ta mig framåt. Genom att finna verktygen som passade mig för att komma framåt och balansera upp min vardag kunde jag lättare känna livsglädje och få mer livskvalité.

Mina meriter:

I grunden är jag utbildad och har min livserfarenhet som beteendevetare och har senaste åren arbetat inom socialtjänsten.


Diplomerat Life Coach Holistic - Lightworker Academy


Certifierad Soul Realignment ® practitioner - Nihal academy


Diplomerad ART/Reiki Master Usui/Holy Fire ® lll - Lightworker Academy


Fördjupningskurs i Andling vägledning och andlig healing - Lightworker Academy